Auriolla kehittyy ammattilaisena

  1. vuoden sairaanhoitajaopiskelija Robert Tursas pääsi Auriolle tekemään lähihoitajan työtä kevään ja kesän ajaksi. Työkokemus oli positiivinen, ja Tursas sai mukaansa aimo annoksen uusia oppeja koulunpenkille vietäväksi.

Aurion kotihoidossa maaliskuusta alkaen työskennellyt Robert Tursas on tyytyväinen kesätyöurakkaansa. Sen aikana hän sai Aurion kautta hoidettua lääkehoitoluvan, jota varten täytyi suorittaa kurssi, jonka läpäiseminen on vaatimuksena lääkehoidon toteuttamiselle osana työtä. Tursas nostaa työskentelystä Auriolla esiin työn aloittamisen helppouden:

  • Minulla oli työssä perehdyttäjänä alusta asti kaksi lähihoitajaa. Työtavat ja -välineet perehdytettiin minulle juurta jaksain heti alusta alkaen, joten pääsin työhön nopeasti kiinni. Ongelmatilanteissa pystyin aina soittamaan suoraan esimiehelle, jolta sain apua ja neuvoja.

Aiemmin esimerkiksi henkilökohtaisena avustajana työskennellyt Tursas kuvailee Auriota viihtyisäksi työpaikaksi, jonka työntekijät ovat mukavia ja avuliaita.

  • Auriolla henkilöstöllä on positiivinen asenne tekemiseen ja toisia autetaan aina. Lisäksi Auriolla perehdytään tarkasti asiakkaan tarpeisiin, sen sijaan että niitä arvailtaisiin.

”Perhe lähelläsi” kuvaa Tursaan mukaan Auriota hienosti käytännössä. Hän kiittelee myös laadukasta esimiestyötä.

  • Kaikesta voi aina keskustella, eikä tarvitse pelätä, että omat kysymykset olisivat hölmöjä. Lisäksi olen kokenut työn joustavaksi esimerkiksi työvuorojen osalta. Kesällä pystyin tekemään putkeen aamuvuoroa tai iltavuoroa, eikä vuoron perään molempia, joka olisi ollut raskaampaa.

”Auriolla henkilöstöllä on positiivinen asenne tekemiseen ja toisia autetaan aina.”

Tuliko kesällä vastaan yllättäviä asioita tai tilanteita?

  • Odotin työn nopeaa tempoa ja paljon asiakkaita, mutta Auriolla hyvä yhteistyö edesauttoi työssä pärjäämistä ja hektisen työn sovittelua merkittävästi. Kotihoidon arki oli positiivisempi kokemus, kuin ennalta odotin. Työtä sai tehdä itsenäisesti, mutta apua oli aina tarvittaessa saatavilla.

Tursas pitää Auriota kaiken kaikkiaan hyvänä työpaikkana ja on iloinen voidessaan tehdä syksyllä koulun jatkuessa Auriolle keikkatyötä.

  • Nyt kun koulu alkaa, niin en pysty tekemään työtä täyttä päivää. Sairaanhoitajista moni tekee opiskelujen ohessa keikkaa – itsekin pyrin tekemään joitain vuoroja koulun ohessa, kuten esimerkiksi viikonloppuvuoroja.

Tursaan tavoitteena onkin edistää syksyllä koulua ja tehdä sen verran keikkahommia, kuin kalenteriin mahtuu ja voimavarat riittävät. Hän suosittelee Auriota työpaikkana myös muille opiskelijoille.

  • Pystyn suosittelemaan Auriota työpaikkana. Aurio on todella hyvä paikka kehittyä ammattilaisena, ja täällä saa kokemusta niin itsenäisestä työstä kuin tiimityöstäkin. Myös yrityksen sähköpyörät ja yrityksen autot ovat hyvässä kunnossa, ja niitä on mukava käyttää työtä tehdessä.