Aurion arvot

Arvot

Kun ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, kuuleminen ja kotona asumisen tukeminen ovat tärkeitä, on valinta Aurio Hoiva. Missionamme on kulkea asiakkaan rinnalla tarjoten tukea ja ylläpitää terveyttä tutussa asuinympäristössä, iästä huolimatta.

perhelähelläsi

Perhe lähelläsi

Asiakkaan ja tämän läheisen etu ohjaa toimintaamme ja päätöksiämme palveluiden jokaisessa vaiheessa. ”Perheenä lähelläsi” varmistamme, että luvattu ja kirjattu hoito ja hoiva ovat tarkoituksenmukaisia vastaten asiakkaan toiveita ja tarpeita.

arvokas-vanheneminen

Ihmisarvoinen vanheneminen

Jokainen meistä on arvokas ja jokaisella on oma elämäntarina kerrottavana. Hoitajina teemme työtä luottamuksellisen ja arvostavan hoitosuhteen luomisessa.

positiivisuus

Positiivisuus

Yrityksemme vahvuutena ovat työntekijät, joita yhdistää halu työskennellä asiakkaidemme parhaaksi. Hyvä ja positiivinen työilmapiiri auttaa jaksamaan ja välittämään sekä olemaan ylpeä omasta työstään.

kasvaminen-ja-kehittyminen

Kasvaminen ja kehittyminen

Toimintamme perusta on kasvaa ja toimia taloudellisesti. Arvioimme ja reagoimme nopeasti muutostilanteisiin. Olemme läsnä ja kuuntelemme asiakkaita, työntekijöitä sekä yhteistyökumppaneita.

Ota meihin yhteyttä

  ryhmäkuva_2019_blue3

  Aurio Hoiva Oy

  045 136 5303 
  Puhelut arkisin klo 8.00 - 16.00
  Virka-aikana tavoitat alueiden sairaanhoitajat omista numeroista.

  0600 390 400 (1,52e/min + pvm/mpm)
  Puhelut kaikkina viikonpäivinä klo 7.00 - 22.00.

  asiakaspalvelu@aurio.fi
  Toimipiste ja postitusosoite
  Lepikonkatu 10, 15100 Lahti