Aurion arvot

Arvot

Kun ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, kuuleminen ja kotona asumisen tukeminen ovat tärkeitä, on valinta Aurio Hoiva. Missionamme on kulkea asiakkaan rinnalla tarjoten tukea ja ylläpitää terveyttä tutussa asuinympäristössä, iästä huolimatta.

Aurion Omavalvontasuunnitelma

Omavalvonnan tavoitteena on, että yrityksen henkilöstö kuuntelee asiakkaitaan ja heidän läheisiään sekä arvioi omaa toimintaansa laatuun ja asiakasturvallisuuteen liittyen. Myös asiakaspalaute on osa toimintamme kehittämistä.

Aurion Omavalvontasuunnitelman 2023 voit avata tästä.

DSC03880

Ihmisläheiset kohtaamiset kotihoidossa

Asiakkaidemme ja heidän läheistensä etu ohjaa toimintaamme ja päätöksentekoa yrityksessämme. Päivittäisissä kohtaamisissa varmistamme, että luvattu ja kirjattu hoito ja hoiva vastaavat yhteisesti sovittua sekä asiakkaamme yksilöllisiä toiveita ja tarpeita.

DSC03568

Ihmisarvoinen vanheneminen

Jokainen meistä on arvokas ja jokaisella on oma elämäntarina kerrottavana. Hoitajina teemme työtä luottamuksellisen ja arvostavan hoitosuhteen luomisessa.

DSC03550

Positiivisuus

Yrityksemme vahvuutena ovat työntekijät, joita yhdistää halu työskennellä asiakkaidemme parhaaksi. Hyvä ja positiivinen työilmapiiri auttaa jaksamaan ja välittämään sekä olemaan ylpeä omasta työstään.

DSC04325

Kasvaminen ja kehittyminen

Toimintamme perusta on kasvaa ja toimia taloudellisesti. Arvioimme toimintaympäristöä ja reagoimme tarvittaessa nopeasti muutostilanteisiin. Olemme läsnä ja kuuntelemme asiakkaitamme, työntekijöitämme sekä yhteistyökumppaneitamme.

Ota meihin yhteyttä

  Aurio Hoiva Oy

  Soita 045 136 5303 
  Palvelemme arkisin klo 7-22. Tavoitat Lahden ja Orimattilan sairaanhoitajat klo 8-16 näistä numeroista.

  asiakaspalvelu@aurio.fi

  Toimipiste ja postitusosoite
  Niemenkatu 73, 15140 Lahti